

January 27, 2015 PSC Comprehensive Plan Work Session Annotated Agenda

Intro	Today's agenda
(15 min) – 3:15-3:30 p.m.	Goal: To arrive at tentative recommendation for each topic.
(25)	You'll continue to hear testimony.
	Written testimony closes on 3/13/15.
	Written testimony closes on 5/15/15.
Balancing Decisions Using the	Staff Intro – 5 min
Comprehensive Plan	6 questions @ 7 min each = 40 min
(1 hour) – 3:30- 4:30 p.m.	Related consent items – 5 min
	Staff summarizes PSC's Tentative Recommendation and next
	steps – 10 min
Centers and Corridors Growth Strategy	Staff Intro – 5 min
(2 hours) – 4:30-6:30 p.m.	5 questions @ 20 min each = 1 hr 40 min
	Related consent items – 5 min
	Staff summarizes PSC's Tentative Recommendation and next
	steps – 10 min
Break	
(15 min) – 6:30-6:45 p.m.	
Non-conforming Uses and	Staff Intro – 5 min
Split-zoning	3 questions @ 15 min each = 45 min
(1 hour) – 6:45-7:45 p.m.	Staff summarizes PSC's Tentative Recommendation and next
	steps – 10 min
Consent List 1 and Errata Sheet	
(15 min) – 7:45-8:00 p.m.	
Wrap Up	Final thoughts from Commissioners?
(15 min) – 8:00-8:15 p.m.	Next Work Session Agenda – February 10
(13 mm) 0.00 0.13 p.m.	Trene Tronk Session Agenda Tebradry 10